Click pentru a cauta in site

Mobilier de birou produs in Romania

0723.248.684 office@lucsdesign.ro

Amenajare sediu firma Buzau

O cladire, sediu de firma, proaspat construita si amenajata isi astepta si ultima dotare pentru a fi data in folosinta si anume mobilierul de birou.
Am fost contactati de client sa mergem sa masuram, sa vedem cam ce se doreste si dupa sa intocmim proiectul si sa prezentam oferta. La 2-3 zile dupa contactul telefonic un coleg s-a dus la client sa stea de vorba cu el si sa vada cam ce isi doreste sa stabileasca impreuna dimensiunile pieselor de mobilier si culorile aferente.
Avand in vedere ca s-a discutat direct doar cu beneficiarul si proprietarul firmei s-a dovedit un proiect cu o amenajare completa de mobilier, scaune, canapele si fotolii toate la comanda si pe culorile dorite de client.

Cere o cotatie gratuita de pret!

Materialele alese, design-ul si reperele de mobilier au fost din clasa premium si nu s-a facut rabat la nimic.
Va prezentam o parte din reperele comandate si executate de noi.

Sa incepem prezentarea cu primul loc in care un client ia contact cu firma si anume prezentarea receptiei si zona de asteptare. Am creat o receptie simpla pentru o persoana in lini drepte si culori contrastante. Rosul aprins si stralucitor nu te lasa sa treci nepasator pe langa acest birou.

Zona de asteptare contine o canapea cu 2 locuri si 2 fotolii din piele ecologica rosie insotita de o mica masa de prezentare si informare.

Trecem la o mica zona de prezentare cu un raft deschis in forma de L croit special dupa spatiul aferent.

 

Urcand la etaj gasim zona personalului de vanzare unde s-a executat un birou tip Lakeland foarte elegant si impunator in aceleasi linii drepte.

Departamentul contabilitate isi are si el locul prestabilit in firma cu un mic ansamblu de birouri duble si o biblioteca atat cu usi inchise din pal cat si o vitrina cu geamuri sablate.

Va prezentam si mica chicineta ce deserveste intreaga cladire.

Cireasa de pe tort nu putea fi decat biroul managerului general care a optat pentru o piesa speciala si anume biroul manager Expert insotit de o biblioteca in acelasi ton cu biroul.

In partea dinspre geam am creat o mica zona de discutii cu o masuta joasa si 2 fotolii din piele naturala.

Inchide