Ce trebuie sa stim atunci cand achizitionam mobila pentru copii

Educatia este unul dintre elementele cheie din viata unui om. De aceea, la LucsDesign punem mare pret pe sfaturi si informatii pe care clientii sa le foloseasca inteligent in alegerile pe care acestia le fac.

Cand discutam de mobila copii, trebuie spus ca aceasta poate fi „prietenoasa” sau ii poate displace enorm celui mic. Copiii au adesea probleme cu urcatul in paturi pentru adulti, scaune, canapele mari si altele asemenea. De fapt, ei se simt foarte „depasiti” de aceste piese de mobilier.

Noi propunem mobila la comanda din categoria mobila copii – mobila care se potriveste cu necesitatile parintelui tipic si este creata special pentru cei mici.

Ce ar trebui sa stim atunci cand achizitionam produse din categoria mobila copii

  1. Siguranta

Problema numarul 1 atunci cand vine vorba despre achizitionarea de mobila pentru copii este siguranta. In aceasta privinta, exista mai multe lucruri pe care parintii trebuie sa le ia in considerare. Spre exemplu, piesele de mobilier nu trebuie sa aiba colturi ascutite, margini ascutite sau inaltime prea mare. Trebuie, de asemenea, sa fie stabile – in cazul in care copilul le impinge sau pur si simplu sare. Dulapurile cu jucarii ar trebui sa aiba sine – este mult mai bine pentru siguranta, se evita un eventual „accident”.

  1. Pretul si durabilitatea

Piesele de mobila copii care sunt bine construite vor rezista mult mai mult, insa vor si costa mai mult. Nu este si cazul LucsDesign. Raportul nostru calitate-pret este unul extraordinar.

Toate acestea se datoreaza faptului ca mobila copii nu este utila pentru multi ani, in sensul ca toti copii cresc destul de repede si este nevoie de altceva. In acest sens, proiectam mobila copii de calitate, insa la un pret accesibil, totul pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie maxima.

  1. Materialul

Parintii intotdeauna considera mai multe modele si mai multe tipuri de piese din categoria mobila copii inainte de a face o achizitie. Mobila pentru cei mici nu este facuta exact din aceleasi materiale ca mobila pentru adulti, fiind proiectata diferit, asa cum am mentionat si mai sus. Asta inseamna ca parintii au o varietate mai mare de modele din care pot alege. Piesele cele mai frecvente de mobila includ dulapuri, patuturi, canapele, masute, scaunele.

  1. Utilitatea

Trebuie mentionat faptul ca nu toate piesele de mobilier sunt specific create pentru copii. Spre exemplu, dulapioarele pierd din atentia si interesul copiilor pe masura ce cresc, in special daca sunt foarte „infantile” in design. Asta inseamna ca un dulap standard va avea mai mult sens decat o varietate de alegeri juvenile. Chiar daca mobila la comanda are avantajele ei, Lucs Design va pune la dispozitie cateva sfaturi pentru a cantari cat mai bine decizia pe care o veti lua.

  1. Alegerea copilului

Este foarte posibil sa va placa un anumit sortiment de mobila copii foarte mult, iar acesta sa aiba un pret foarte accesibil. Dar ce se intampla daca celui mic nu ii place? Nu discutam aici despre bebelusi, ci despre copii de 2-5 ani, care poate urmaresc o anumita culoare sau o anumita tema pe care au vazut-o in desenele animate. Cea mai buna alegere este sa-l intrebati si pe cel mic atunci cand luati decizia de cumparare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *