Cele mai comune greseli cand achizitionam mobila

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai comune greseli pe care le facem atunci cand suntem in cautare de mobila? In experienta noastra am vazut foarte multi oameni care fac aceleasi greseli, iar acestea pot fi destul de costisitoare, din moment ce mobila e un lucru care ramane si peste ani langa noi.

Vestea buna este ca toate aceste greseli pot fi reparate. Sa vedem insa care sunt.

Plata prea mare pentru mobila

Atunci cand cumparam mobila comerciala exista mai multe modalitati prin care putem sa salvam bani. Spre exemplu, putem apela la serviciile unei firme de mobila la comanda sau putem astepta pentru oferte speciale. Rabdarea sau decizia inteligenta sunt doua dintre cele mai bune alegeri.

Amanarea/Uitarea unei masuratori eficiente

Niciodata nu trebuie sa neglijam masurarea incaperii pentru care cautam mobila pentru a vedea daca cea noua se va potrivi. Exista zeci de cazuri in care oamenii nu reusesc sa se bucure de achizitie, tocmai pentru ca au uitat sa ia in consierare usi, scari sau holuri. O alta veste buna in acest caz o reprezinta mobila la comanda de la Lucs Design – creata special pentru necesitatile dvs.

Ignorarea volumului

O canapea care arata bine la producator, poate sa fie prea mare pentru incaperea destinata, sau prea mica. Este greu sa te decizi doar uitandu-te la o imagine sau privind-o intr-un showroom. De aceea, noi recomandam mobila la comanda pentru a evita astfel de incurcaturi. Cu Lucs Design ai parte de calitate maximala.

Neacordarea unei atentii deosebite catre culoare

Alegerea culorilor este probabil cel mai greu lucru atunci cand vine vorba de piesele de mobilier. La Lucs Design, noi ajutam clientii sa treaca peste aceasta greseala comuna si le sugeram idei si posibilitati din care pot alege pentru ca incaperea si mobila la comanda aleasa sa arate extraordinar.

Plasarea capriciilor pe primul loc

Cea mai buna alegere este mobila cu care ne simtim confortabil pentru foarte multi ani de acum incolo. Acelasi lucru este valabil atat pentru culoare, cat si pentru stil. Capriciile vin si trec, deci trebuie sa privim dincolo de cateva luni de bucurie.

Ignorarea utilitatii mobilei

Atunci cand clientii vin sa achizitioneze mobila la comanda de la noi, ne asiguram intotdeauna ca facem clara utilitatea pieselor de mobilier pentru clienti. Intotdeauna punem in ecuatie si copiii, animalele, pozitia in incaperea, destinatia incaperii. Punem in ecuatie culorile, totul pentru ca acea canapea crem fabuloasa sa nu fie patata de maini murdare sau labute murdare.

Achizitionarea mobilei din impuls

Achizitionarea mobilei din impus este una dintre cele mai mari greseli pe care oamenii le fac atunci cand cauta piese de mobilier. Uneori pretul este irezistibil, alteori piesele sunt prea bune pentru a trece peste ele sau suntem grabiti. Alternativa este mobila la comanda de la Lucs Design, locul in care ai tot timpul din lume pentru a lua in calcul toti factorii necesari pentru crearea unor piese de mobilier de calitate si functionalitate superioare.

Prea multe opinii

Atunci cand consultam prea multi oameni in privinta alegerii, preferintele devin capricioase si nu stim ce sa alegem. Intotdeauna trebuie sa mergem singuri atunci cand achizitionam mobila.

La Lucs Design suntem dedicati crearii de mobila la comanda superioara, croita special pentru necesitatile clientilor, in incercarea de a asigura valoare, calitate si functionalitate la preturi deosebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>