Din secretele unui producator de mobila la comanda de succes

Lucs Design dezvaluie cateva idei despre ceea ce inseamna mobila la comanda de calitate, expunand informatii din „curtea” proprie. Intr-o lume tehnologizata, in care produsele sunt create pe banda rulanta, cum poate un client sa isi dea seama daca anumite piese de mobilier sunt de calitate inferioara, slaba?

Suntem o firma care activeaza pe aceasta piata inca din 2002, cu o tona de experienta sub centura. Sa vedem impreuna ce inseamna mobila la comanda de calitate.

Calitate impecabila

Fiecare client ar trebui sa caute exact ceea ce isi doreste, de aceea noi ne dam silinta pentru a crea un prototip perfect. Insa ceea ce se afla „sub” design este foarte important pentru noi. La Lucs Design punem calitatea pe primul loc, iar maiestria productiei trebuie sa fie impecabila. Nimic nu este prezentat clientului strict pe baza esteticii. Mobila la comanda nu inseamna doar design, ci si o colaborare pe termen lung intre client si producator.

Nivelul de calitate

Ar trebui sa punem intrebarea „construit ca sa reziste”? In 2014, societatea este transparenta, grabita si promoveaza non-valorile. Nu ne place sa asteptam, deci nivelele de calitate ale diverselor produse s-au modificat pentru a se adapta diferitelor stiluri de viata si programe. Mobila buna este prezenta peste tot si excelenta pentru „acum”. Mobila mai buna este semi-personalizata si poate rezista cu succes intre 5 si 10 ani. Cea mai buna mobila, insa, este cea realizata in intregime la comanda, de o calitate incredibila, construita sa reziste.

Astfel, mobila la comanda executata de noi este pentru acei clienti care pun mare accent pe originalitate, maiestrie si impecabilitate.

Confort si stabilitate

Acum 200 de ani, cuplurile dormeau in paturi ¾ din cele din prezent. Acum sunt o populatie mai inalta, mai grea, si avem nevoie de mai mult spatiu. Mobila la comanda de calitate are cateva avantaje in plus: confort si stabilitate. Discutam de produse intregi, materiale superioare si proiectare inteligenta. La Lucs Design, toate acestea sunt indeplinite cu succes.

Materiale de calitate superioara

Fiecare piesa de mobilier, fiecare parte din mobila la comanda este o „fiinta”, si se va misca de-a lungul timpului. Un producator exceptional imbina materiale de calitate ridicata, precum pdf, pal placat cu HPL, MDF sau Eurolight.

Ingrijire buna

Un producator de mobila la comanda care se respecta va mentine mereu mobila clientului intr-o stare buna, evitand greseli comune. Spre exemplu, la Lucs Design folosim doar produse de curatare recomandate, produse care nu lasa pete pe mobila. Nu tinem mobila in soare. Tratam materialele inainte de asamblare, totul pentru a asigura o durabilitate exceptionala.

Inspectie vizuala de nota 10

Cand vine vorba de mobila la comanda:

  • Aceasta trebuie sa aiba o greutate optima. Nu prea usoara – semn ca materialele nu sunt de calitate.

  • Detaliile sunt intotdeauna puse la punct. Nu exista colturi neingrijite, materiale care nu isi au rostul si care ar putea fi inlocuite.

  • Nu se balanseaza pe podea.

  • Elementele care pot fi ajustabile, sunt ajustabile.

  • Culorile nu sunt sterse si sunt uniforme.

  • Nu exista deformari.

  • Cusaturile sunt drepte.

  • Rugozitatile si modificarile de culoare indica munca de calitate inferioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>