Sfaturi privind achizitia de mobila dormitor

Sunt foarte multe lucruri de luat in considerare inainte de a achizitiona mobila dormitor. Printre primele se afla sfera pretului, insa preturile mici nu inseamna neaparat ca nu putem cumpara piese de mobilier unice si frumoase. Foarte multi oameni considera ca fiecare piesa de mobilier trebuie sa se potriveasca, insa acest lucru nu este adevarat, iar o grupare eclectica poate fi la fel de atractica ca cele se potrivesc de minune.

Confortul

Cel mai important aspect se refera la confortul oferit de mobila dormitor. Unii oameni prefera un pat mai mic, altii au nevoie de unul de marime king-size, in timp ce aspectul vizual nu poate fi atat de esential. Confortul trebuie sa vina inaintea aspectului, si, din fericire, cu Lucs Design puteti avea atat confort, cat si piese de mobilier cu aspect frumos.

Marimea

Un alt factor important este marimea dormitorului. Multi oameni sunt atrasi de diverse oferte care includ mai multe piese pentru mobila dormitor. Cu toate acestea, nu este nevoie de o aglomerare inutila a dormitorului. La Lucs Design va asistam cu crearea pieselor de mobilier perfecte, create special pentru dumneavoastra. Masuram atent si determinam care piese sunt cele mai potrivite.

Functia

Desi multi oameni cand se gandesc la dormitor au in minte dulapul, patul si noptierele, exista mai multe utilizari pentru acestea. Un dormitor poate functiona si ca birou sau ca locatie de lucru, nu doar pentru dormit.

Este foarte important sa consideram si functia pe care o va juca mobila dormitor si sa alegem piesele cele mai potrivite. Poate o persoana are nevoie de un stand pentru televizor, o masa de calculator sau o masa pentru diverse activitati. Trebuie sa luam in considerare modul in care folosim dormitorul inainte de a face achizitia.

Pretul

Pretul este clar un aspect care ne pune pe ganduri, insa la Lucs Design punem mare accent pe raportul pret/calitate. Mobila dormitor achizitionata de la noi ofera durabilitate indelungata si incercam din rasputeri ca pretul sa nu fie un impediment pentru clienti.

Durabilitate

Durabilitatea este o alta parte vitala a alegerii mobilei pentru dormitor. Oamenii in general nu vor sa schimbe mobila la fiecare cativa ani. Este indicat sa ne asiguram ca fiecare piesa de mobilier achizitionata va trece testului timpului. La Lucs Design aveti garantia calitatii si a durabilitatii.

Asortare

Legat de piesele care trebuie sa se potriveasca sau nu, aici este discutabil. Este ok sa amestecam materialele si culorile intr-un dormitor. Trebuie sa ne gandim cum aceste materiale si culori se pot imbina cu lumina, culoarea peretilor si alte elemente.

Planuieste sa petreci ceva mai mult timp in gasirea de mobila dormitor perfecta. Este nevoie de putina gandire pentru a avea toate aspectele de mai sus in cadrul unui set de mobila perfect. La Lucs Design te asistam in legatura cu decizia finala si cu stilurile pe care le faci. Te ajutam sa realizezi ceea ce atractiv si eficace pentru tine, avand de partea ta si aspectul vizual si functionalitatea.

Alege mobila care ti se potriveste, mobila care va rezista pentru multi ani de acum incolo.

LucsDesign.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *