Viziunea se transforma in realitate

La Lucs Design nu trebuie sa ne explici pas cu pas. Intelegem din prima imaginea de ansamblu. Suntem specialisti in concepte originale, suntem experti in transformarea materialelor in mobila la comanda extraordinara. De 12 ani ne bucuram sa lucram cu clientii pentru a transforma viziunea acestora in realitate.

Indiferent ca este vorba de mobila birou, mobila pentru copii sau mobila bucatarie, noi ducem conceptul de mobila la comanda mai departe – catre design original si piese de calitate superioara. La Lucs Design furnizam piese de mobilier realizate din pasiune si ne ocupam de toate detaliile cand vine vorba de o comanda – de la functionalitate, pana la proportii, culori si materiale.

Cu alte cuvinte, facem totul cat mai simplu pentru ca dumneavoastra sa fiti designerul si noi creatorul, fie ca este vorba de mobila birou sau mobila bucatarie. Facem totul pentru a ne asigura ca toti clientii sunt fericiti cu munca depusa de noi si rezultatele obtinute. De la contemporan la clasic, de la traditional la modern – posibilitatile sunt nelimitate, iar prin materialele de calitate folosim asiguram calitate premium si durabilitate.

Maiestrie

Expertii Lucs Design au zeci de ani de experienta cumulata si pasiune enorma pentru munca depusa, asigurandu-se ca fiecare detaliu este luat in considerare si fiecare proiect este finalizat exact asa cum a fost schitat pe hartie.

Design creativ

Pentru mobila birou, mobila pentru copii si mobila bucatarie, si nu numai, oferim clientilor o varietate de modele, dar si posibilitatea crearii unui design original, pe comanda, alegerea cea mai potrivita pentru o locuinta care se vrea a fi cat mai originala. La Lucs Design, facem pasii necesari pentru a ne asigura ca proiectul dvs de mobila se potriveste perfect cu obiectivul propus si acordam atentie fiecarui detaliu.

Materiale de calitate

Folosirea de materiale de calitate este esentiala cand vine vorba de crearea de mobila birou, mobila bucatarie sau mobila pentru copii – mobila la comanda, in esenta. Mobila de calitate superioara si extrem de durabila. Folosim pal placat cu HPL, Eurolight, MDF, materiale care asigura succesul.

Finisaje

La Lucs Design ne mandrim cu finisaje frumoase si de durata. Avem 12 ani de experienta in acest domeniu si stim ce trebuie sa facem pentru ca mobila la comanda sa straluceasca.

Pasiune

Pasiunea este coloana vertebrala a oricarei firme. Noi cream fiecare piesa de mobilier, fiecare cabinet si fiecare proiect punand in ecuatie calitate, integritate si mandrie.

Prin incarcatura emotionala si estetica pe care o ofera mobila birou sau mobila bucatarie la comanda, spre exemplu, ea ofera viata incaperii in care este plasata si creeaza o atmosfera speciala.

Realizata cu atentie, responsabilitate si profesionalism, mobila la comanda executata de Lucs Design este durabila, cu stil, si ofera un nivel inalt de eleganta in functie de context. De asemenea, calitatea materialelor folosite face ca piesele de mobilier sa dureze generatii fara sa isi piarda valoarea estetica.

Nimic nu completeaza mai bine biroul, bucataria sau living-ul dumneavoastra decat un set de mobila la comanda frumoasa, de calitate si cu stil.

Va asteptam pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra si pentru a pune la punct absolut toate detaliile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *