Click pentru a cauta in site

Mobilier de birou produs in Romania

0723.248.684 office@lucsdesign.ro

Usi atipice din mdf vopsit

In momentul in care incepem un proces de renovare, usile au, probabil, cel mai mare impact atunci cand vine vorba de imaginea de ansamblu. Indiferent ca vorbim de usi pentru o gradinita sau de usi pentru o institutie simpla, acestea reprezinta cartea de vizita a locatiei respective.

Elementul care ne face diferiti este atentia pe care o acordam, de fiecare data, detaliilor. Ce anume iti poate testa rabdarea mai mult ca interactiunea cu copiii? In cazul nostru, acest lucru a fost crearea unor elemente de decor cu multe detalii, care sa creeze un mediu spectaculos pentru cei mici.

Proiectul de fata a constat in realizarea unui proiect atipic pentru o gradinita, acolo unde echipa LucsDesign a fost solicitata sa realizeze o biblioteca cu spatii de depozitare atat deschise, cat si spatii cu usi. Noi consideram ca ineditul este cheia catre succes. Unicitatea si creativitatea sunt elemente centrale in abordarea noastra, motiv pentru care usile le-am creat sub forma unei flori.

Culorile vii, cat mai atragatoare, dar si forma de floare au ajutat ca imaginea de ansamblu sa fie cat mai vesela. Mai jos se gasesc etapele realizarii unei astfel de flori din care vom produce, la final, 4 usi.

Procesul de creare a usilor atipice din MDF vopsit a plecat de la o placa patrata, careia i-am trasat cele 2 axe, am desenat floarea, dupa care am inceput procesul de prelucrare. Echipa noastra a decupat grosier cu pendularul, dupa care a finisat dupa sablon, cu freza, fiecare curba sau, mai bine zis, fiecare petala a florii.

Ultima faza a constructiei, inainte de vopsire cu vopsea speciala pentru MDF, este trasarea sau, mai exact, delimitarea fiecarei petale a florii prin crearea unui sant cu freza. In acest moment, piesa este gata de vopsire urmand ca apoi sa fie taiata pentru obtinerea a 4 uși.

Rezultatul final arata in felul urmator.

Cere o cotatie gratuita de pret!

Inchide